PUCKBOEKESTIJN-promofoto

Puck Boekestijn

‘Mijn Laatse Twee Hersencellen’  is een theaterstuk geschreven en geregisseerd door Puck Boekestijn. In dit stuk reageren op en spelen haar laatste twee hersencellen met elkaar. Of het nou een uit een hersenspinsel ontstaan touwtjespring-liedje is dan wel rondvliegende gedachten, we krijgen alles mee. Door dit spel werpen we een blik op wat er allemaal in een creatief brein gebeurt en wat de reacties zijn op de wereld om ons heen. 

‘Mijn Twee Laatste Hersencellen’  is een theaterstuk geschreven en geregisseerd door Puck Boekestijn. In dit stuk nemen we een kijkje in het brein, dat vast zit in herhaalde verveling. Om de sleur van een scheef vastgeroeste routine te doorbreken wordt er gezocht naar uitdaging. Gedachtes worden intrusief en niks lijkt meer hetzelfde- we krijgen alles mee. We werpen een blik op wat er allemaal in een ongestructureerd brein gebeurt en hoe de wereld om ons heen ervaren wordt.

Puck Boekestijn is actrice, regisseuse en maker. Ze ontplooit haar talenten nu op de Amsterdamse Hoge School van de Kunsten met de opleiding theatermaker. 

Piqued your curiosity?

Then be sure to select Puck Boekestijn as the act for one of your rounds while purchasing your tickets!

Puck Boekestijn was part of the following editions: